Tepper

Grønt babyteppe i bomull

- Mor Aase bomullsgarn. Teppet er en eneste stor bestemorrute, enkelt og greit!

 

 

 

Teppe i melkefibergarn

Det første teppet jeg strikka i melkefibergarnet. Nå begynner jeg å gå mektig lei dette garnet - det er så drøyt at det aldri tar slutt! Men det er veldig mykt og godt!

 

 

Hekla babyteppe

av en eneste stor bestemorrute! Har brukt lysegult Mor Aase babyull, og antall nøster som gikk med - vel jeg kom ut av tellinga etter 4? 5? Husker ikke, men teppet er hvertfall superenkelt å lage, varmt, stort nok og henger klart over sprinkelsenga til det skal tas i bruk:)

  

Rillestrikka babyteppe av melkefibergarn

Dette babyteppet er i fargen beige, men i dårlig lys/annet lys enn dagslys så kan det fargen se ut som litt gylden rosa:) Jeg la opp ca 120 masker og strikka løst og ledig rett på alle pinner (rillestrikk). Teppet er supermykt og tok meg bare et par dager å strikke ferdig!  

Det gikk med ca 3,5 nøster med garn:) Dette teppet tror jeg kommer til å gjøre seg bra i vogna i sommer! 

Har du ikke hørt om melkefibergarn før? Da kan du lese om det her: http://viking-garn.no/files/products/fargekart_100__melk.pdf

Her står det blant annet at garnet er motstandsdyktig mot midd og sopp, transporterer fuktighet, holder deg varm, og at det egner seg som vår/sommergarn fordi det føles tørt, luftig og lett! 

hits