Sokker

Nye ullsokker

To par ullsokker (100 % merino ull) i str 6-9 mnd har blitt til av noe liggende restegarn.. ensfarga begge to, et par i brunt og et i mørk lilla. 

 

 

 

Den lilla sokken ser mer blålig ut på bildet, men er i virkeligheten mørk lilla!

 


Ullsokker

i merinoull. Str 6-9 mnd. Litt store til mini enda, men de vokser hun nok raskt inn i!

 

 
 

Høstsokker

Inspirert av grått og kjedelig vær (!) ble disse sokkene til. Helt enkle gråe sokker som var kjedelige å strikke, men kjekke å ha ferdige;P Strikket etter egen fot uten oppskrift:p Lagde en liten hempe på som jeg festa med en knapp, bare for å gjøre litt mer ut av sokkene. Garnet som er brukt er viking sportsragg. 

 

 

 

 
 

 
Tykke ullsokker til meg selv

Disse sokkene strikka jeg til meg selv forrige høst. Jeg elsker sokker med klassiske mønstre! Oppskrifta har jeg fra Viking garn hefte nr 0709. Strikket i Mor Aase superwash, om jeg ikke husker helt feil.

 

 

Sokkene går litt oppover leggen, og de sitter veldig godt på foten. Jeg har brukt dem kjempemye så de begynner å bli litt slitt og nuppete, men det gikk fort unna da jeg strikka dem, så er ikke noe i veien for at jeg strikker et par til!

Søstra mi spurte meg forresten om hvor jeg hadde kjøpt de! Jeg kunne jeg fortelle henne, superstolt, at disse, disse har jeg strikka selv! 

 

 

Rosa vottesokker

Etter oppskrift fra Langhelles "myk start". Vottesokkene er strikka i Mor Aase Babyull, som består av 50% ull og 50% courtelle. Myke og gode sokker:) Hel lengde på sokkene er ca 23 cm. Strikka i dels rillestrikk og vrangbordsstrikk, noe som gjør sokkene elastiske:) 

 

Pynta  med rosa silkebånd, som er til for å "knyte igjen" sokkene ved ankelen. 

 

Sokkene har ingen strikka hæl, så sokkene kan brukes lenge. Minner veldig om tubesokker! 

 

 

Str 0-4 mnd.

 

 

Fabelsokker

For en stund siden kom jeg over et fabelnøste på tilbud - det var det siste nøstet i butikken, så jeg kjøpte det selv om det er grønbrunaktig! 

 

Str 0-3 mnd

 str 3-6 mnd


Babysokker

i babyull. Disse grønne er i str 0-3 mnd. 

På bildet under er den ene sokken bretta - for at den skal sitte best mulig på foten uten å bli sparka av. Den andre har jeg bretta ut for dere kan se hvor langt opp sokken egentlig går, og det går fint ann å tre denne sokken utapå foreksempel buksebein.

 

 

Disse brune er i str 3-6 mnd. 

 

(Sokkene er ikke "klumpete" som det ser ut til på bildet, men jeg var tom for vatt så jeg fikk ikke fylt dem opp og tatt ordentlige bilder. Disse er like som disse rosa: http://puttekassa.blogg.no/1302007753_babysokker.html, )


 

Hvite babysokker

Strikka i str 0-3 mnd i  hvit babyull:)

 

RestegarnsokkerUllsokker i str 1,5-2 år og 1 år. Oppskrift fra boka "Strikk til Nøstebarn". Ser ut til at de har god passform, og varme er de hvertfall helt sikkert! 

Babysokker

Brukte opp litt rosa restegarn til et par babysokker str 3-6 mnd :)hits