Skjerf/krage/hals/bandana

Hekla skjerf

i barnestørrelse.. altså litt mindre enn de jeg har hekla til meg selv:) Da kan jeg stryke to ferdige julegaver av prosjektlista mi. Et i lyseblått og et lilla. På bildet ser det lilla svart ut, men det er lilla!:)

 

 Garnet som er brukt er baby ull, 100% merino.

Strikket babyhals

fra "Strikk til nøstebarn" av Katrine Gregersen. Garnet jeg har brukt er baby ull, 100 % merino. Passer supert til mini nå... for nå ligger det snø på bakken og det er ganske så kaldt ute!

  

 

Fiskegarn? Nei'a!

Men det kan kanskje se slik ut sånn som jeg har hengt det opp på veggen for å ta bilde...Det er et skjerf! Jeg har hekla det til meg selv av sort baby merino ull. Det gikk med tre nøster til hele skjerfet, og det ble hekla på 3 dager:) Varmt og godt til høsten.. og vinteren!

 

 

Bandana str 0-3 år

rillestrikket i fargen gammelrosa av Gjesdal Babyull, 100% merinoull etter eget mønster. Godt å ha noe som varmer litt nå som kulden setter inn for fullt og mini har begynt å blåse spyttbobler, sikle og sutte på sine egne klær! Jeg sydde på en trykknapp for å feste endene sammen.

 

 

 

Hekla skjerf

Hekla i Mor Aase babyull, hvit. Disse har jeg hekla mange av! Et til meg selv og 3 som jeg ga bort i julegave. Raskt å hekle, lett å legge fra seg for så å begynne igjen. Jeg brukte mellom to og tre nøster per skjerf, men man kan jo holde på til man syns det er stort nok selv:)

 

 

 

 Fine som pynteskjerf, og de varmer godt!

 Rosa krage

 str 0-4 mnd. Strikka i Mor Aase babyull. Oppskriften har jeg fra Langhelles "Myk start", og den var veldig enkel å strikke! Kort tid tok det også. 

Kragen sett forfra:

 

Kragen sett bakfra. Har festa to små rester av rosa silkebånd til å knyte sammen kragen:
 

 

Mønsteret:

 


 

Smetteskjerf

Babyblått smetteskjerf til liten sjarmør?;) Rillestrikka av restegarn i courtelle (et garn jeg har hatt i maaange år og som jeg ikke har visst hva jeg skulle bruke til). Mykt og godt skjerf! 

 

 

str 0-3 mnd.

 
Strikket bandana

Jeg har strikka 3 stk bandana i baby bomull. Greit at de kan vaskes på 60 grader når de mest sannsynlig blir tilgrisa med sikkel og spytt;) Veldig enkle og greie å strikke. Jeg har sydd i en trykknapp som holder endene sammen. Hadde bare "guttefarger" igjen i restegarnsbunken min av bomull, så det ble i de fargene. Men det er vel ikke noe som heter gutte- og jentefarger, er det vel?;) Disse kan hvertfall brukes!

 

 Gratis strikkeoppskrift på slik bandana fant jeg her: http://smuleblogg.blogspot.com/2009/07/bandana-tff-smekke-for-tffe-gutter.html

 

 

hits