juli 2011

Rosa ulldress

i str 2 år, men den passer nok fra 1,5. Endelig fikk jeg kjøpt det siste nøstet jeg trengte for å strikke den ferdig, og jammen har jeg fått satt i glidelås også. Garnet er Trysil Superwash og oppskrifta har jeg fra Gregersens "Strikk til nøstebarn". Jeg liker at dressen har raglanfelling, så slipper jeg så mye montering!

 


Nå sitter jeg å funderer på om ikke jeg skal maske/brodere på et stort hvitt hjerte eller en stor hvit blomst på siden av dressen under den ene armen og et mindre hjerte/blomst nede på siden på det ene beinet.. broderer da bare konturene altså - skal ikke "fargelegge".. hmm.. Eller om dressen bare skal være slik den er? 

 

Mariusgenser str 2 år

har jeg strikka! Mangler bare å feste tråder.Dette er altså det prosjektet jeg skrev var ferdig, men som jeg ikke hadde fått tatt bilde av og skrevet om. Garnet jeg har brukt er Trysil Garn Superwash i fargene rosa, grå og hvit. Jeg syns armene inntil bolen ble litt smale.. hva tror dere? Eller så er bolen kanskje bare litt lang? Det gjenstår å vente i to år for å finne ut;)Det prosjektet jeg holder på med er ennå ikke ferdig. I går og i dag har jeg fått til å strikke litt, men gikk selvsagt tom for garn! Får ikke kjøpt nytt før tidligst i slutten av neste uke.. ah, what to do?? Jo. Starte på nytt prosjekt selvsagt! Jeg så gjennom garnlageret mitt og delte det i to - en bunke med ulike blå/sort/grå farger i forskjellige kvaliteter, og en bunke med ulike rød/hvit/gul/rosafarger. Jeg starter med de mørke fargene. Om dette prosjektet blir vellykka skal jeg strikke et tilsvarende av garnet i den andre bunken. Og etter det - ja da vil jeg strikke noe til meg! En jakke! En brun jakke.. Mørkebrun! Ensfarga, i litt tynt garn.. men likevel ull. kanskje i baby ull? Det er evighetsprosjekt det! Og jeg vet med meg selv at jeg kommer til å gå så lei lei lei av å strikke jakke.. men jeg vil ha en sånn jakke - så da er det bare å begynne å planlegge hvordan jeg vil ha den. Men først altså - skal prosjektene mine ferdigstilles:) 

 

 

 


hits