Loppisfunn/låvesalg/bruktmarked

Resultat av låvesalg og loppis!

Forrige helg var jeg på låvesalg! Der fant jeg meg 6 stk Norgesglass i 5 forskjellige størrelser, en kurv til å ha garn og strikketøy i, en dukke som henger på veggen, en liten hylle som står på vaskerommet!

I går var jeg på loppemarked i Håkons hall. Der ble fangsten to Norgesglass til, en stor kjele med lokk og badeleker til mini! Her er noen bilder:

Jeg trodde jeg kjøpte en god og stor kurv, men som du ser er den allerede breddefull... blir nok bedre plass oppi der bare jeg får gjort unna noen prosjekter til jul!

 

Dukka som henger på veggen i stua:)

 

Her står alle mine åtte Norgesglass i vinduskarmen til pynt... Egentlig skal de ikke stå til pynt, men de står der for øyeblikket for å minne meg på at jeg må kjøpe slike røde gummistrikker til dem!

 

Denne kjelen skal jeg lage masse hjemmelaga lapskaus i en av de nærmeste dagene.. noe av det skal spises til middag og resten skal fryses til senere! 

 

Kjøpte jo litt nips til også, men jeg orker ikke begynne å samle sammen alt jeg har kjøpt bare for å ta bilde av det.. Badelekene til mini er allerede spredd rundt i kasser og på gulvet:) Jeg er hvertfall fornøyd med fangsten! Og billig var det jo også!

 

hits