Dyr

Strikka katt! Eller hund?!

På bloggen til Hjalmfrid fant jeg en lenke til en svensk oppskrift på strikka katter fra 1987. Det så rimelig enkelt ut, så jeg prøvde meg, jeg!  Her er resultatet:

Grunnen til overskrifta var at jeg sa følgende til samboeren min "Se! Jeg har strikka en katt!" og han svarte: "det ligner mer på en hund... har du fulgt oppskrift?".

Så hva synes du? Ligner dette dyret på en katt eller en hund? 

(Jeg blir ikke skuffet om du sier hund... jeg vil bare ha klarhet i om jeg skal omkalle dyret katt eller hund;P) 

Amigurumi: Flodhest

Jeg kan ikke hekle. Eller.. jeg kunne ikke hekle. Og i hvertfall ikke noe som krevdes rette kanter! Men jeg googla litt rundt og fant en enkel hekleoppskrift på et kosedyr, nemlig en flodhest! Jeg fant oppskriften her: http://amigurumi.blogg.no/1276504526_nuffeliten__lett.html

Jeg brukte litt andre farger, og i stedet for knapper til nesebor og øyne broderte jeg med svart tråd. jeg droppa også sløyfa av den enkle grunn at jeg hadde ikke mer restegarn å bruke! Deilig når man endelig får brukt opp sånne smånøster som egentlig ikke kan brukes til noe som helst fordi det er for lite!

Her er bilde av flodhesten min:

 

 

Hekla sommerfugl

For en tid tilbake kom jeg over en hekleoppskrift jeg aldri trodde jeg ville få til. Men jeg prøvde meg litt og det viste seg etter litt knoting at det slettes ikke var så vanskelig som jeg trodde! Tok litt tid før jeg skjønte hvordan jeg skulle montere alt sammen for å få det til å bli denne sommerfuglen, men det var bare å brette litt og hekle sammen:) Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men jeg klarer ikke finne igjen oppskrifta på den! Fant den på internett et sted, men jeg finner ikke igjen siden. Jeg mente jeg hadde skrevet den ned også - men det arket er borte. Jaja, jeg har nå hvertfall én sommerfugl i mykt og deilig rosa garn! 

hits