Dynetrekk

2 dynetrekk til mini

har jeg sydd med min ubrukelige symaskin! Som nevnt før så krøller undertråden seg og uansett hva jeg gjør, stiller inn og bytter om på så er det det samme tullet! Og denne gangen kom det røyk opp av maskinen... det er vel ikke et godt tegn? Er vel ikke annet å vente når jeg kjøpte den billigste symaskina jeg fant på elkjøp for 3 år siden! Jeg har bare lyst til å kasta hele maskina til gokk.. men siden jeg ikke har råd til å kjøpe ny nå, så får jeg heller træle med den jeg har.. eller gjøre som jeg måtte på det ene dynetrekket - sy den siste meteren sammen for hånd!

Tilbake til dynetrekkene!

Dette dynetrekket med sauer på er tredd på sengdyna.. trekket er 100x80 cm.
Vogndyna har fått nytt trekk; rosa med masse masse blomster på! Jeg synes det var søtt! Trekket er 80x65 cm.

 
Begge dynene har åpning på den ene kortsiden.

Stoffene kjøpte jeg på stoff og stil :)

 

Sydd vogndynetrekk

i rosa apekattstoff! Matcher stelleveska;) Ble mye træl og det tok lenger tid enn jeg trodde å sy sammen to rektangler, men sånn går det når jeg ikke har sånn vinkel-linjal? Sånn som ser ut som en "L"? Hadde bare målebåndet og øyemålet mitt stemmer ikke alltid! Men jeg fikk det til med tida til hjelp:) 

 

Framsida:

 


Baksida:

 Jeg trodde jeg var lur ved å vaske stoffene i vaskemaskina før jeg begynte med måling og klipping fordi jeg leste at det krymper litt i vask. Ved å vaske det først trodde jeg derfor at jeg var sikra at målene mine passer og at jeg ikke ender opp med et for lite trekk. Og det stemte jo! Det passa jo utmerket! MEN! Apestoffet dro seg litt i vask, så det ble litt skeivt. Men slike kosmetiske feil er da ingenting å sutre over når jeg fikk dyna til å passe inni?

 

Jeg sier meg fornøyd jeg!

hits