Bukser

Rød ullbukse

til mini i str 6 mnd! Fra før har jeg strikka en rød og hvit fanagenser som nå er tatt i bruk. Siden det var så vanskelig å få den røde genseren til å passe til diverse rosa bukser og strømpebukser måtte jeg strikke en bukse i samme stil;P
Garnet er Mor Aase babyull, som bare er 50% ull... passer derfor bra nå på høsten når det ikke er sååå kaldt, men ikke varmt nok til bare strømpebukser:)

 

Rillestrikka bukse str 0-3 mnd

i melkefiberharn! Samme farge som rillestrikka teppe og hjelmlua. Deilig og myk bukse. Jeg har på en måte blanda to av oppskriftene i Langhelles "myk start" pluss lagt til litt etter eget hode. Dette fordi garnet ikke hadde likt maskeantall per 10 cm som i noen av oppskriftene, men jeg klarte å få til en bukse likevel:)

 

 

 

Knytesnora har jeg strikka, ikke tvinna. Syns det var genialt å legge opp 3 masker, strikke disse rett - men i stedet for å strikke tilbake igjen bare skyver man de tre strikkamaskene nederst på pinnen og strikker de på nytt. Blir fine og dels elastiske snorer.  :)

 

 

 Strikka ullbukse str 0-3 mnd

Denne strikka jeg for en stund siden. Garnet er svart Mor Aase babyull, som består av ull og courtelle. Myk og god bukse:) Har brukt et hvitt silkebånd som snor i livet, syns buksa ble litt oppgradert da!

 

 

Monsterbukse

Min første monsterbukse! Den var enkel å strikke, og jeg fant oppskriften her: http://minenterprise.blogspot.com/2010/02/monsterbukse-oppskrift.html

Garnet jeg har brukt er Trysil garn superwash. Det vanskeligste med hele buksa var å brodere på tenner og øyne! Det er en teknikk jeg aldri har vært borti før, men jeg fikk fort dreisen på det og da gikk det av seg selv nesten =)

 

Buksa foran:Buksa bak:

 


Kjæresten min syns i hvertfall at den var kjempekul - og vi gleder oss til å ta den i bruk over jul:)
hits