Resultat av låvesalg og loppis!

Forrige helg var jeg på låvesalg! Der fant jeg meg 6 stk Norgesglass i 5 forskjellige størrelser, en kurv til å ha garn og strikketøy i, en dukke som henger på veggen, en liten hylle som står på vaskerommet!

I går var jeg på loppemarked i Håkons hall. Der ble fangsten to Norgesglass til, en stor kjele med lokk og badeleker til mini! Her er noen bilder:

Jeg trodde jeg kjøpte en god og stor kurv, men som du ser er den allerede breddefull... blir nok bedre plass oppi der bare jeg får gjort unna noen prosjekter til jul!

 

Dukka som henger på veggen i stua:)

 

Her står alle mine åtte Norgesglass i vinduskarmen til pynt... Egentlig skal de ikke stå til pynt, men de står der for øyeblikket for å minne meg på at jeg må kjøpe slike røde gummistrikker til dem!

 

Denne kjelen skal jeg lage masse hjemmelaga lapskaus i en av de nærmeste dagene.. noe av det skal spises til middag og resten skal fryses til senere! 

 

Kjøpte jo litt nips til også, men jeg orker ikke begynne å samle sammen alt jeg har kjøpt bare for å ta bilde av det.. Badelekene til mini er allerede spredd rundt i kasser og på gulvet:) Jeg er hvertfall fornøyd med fangsten! Og billig var det jo også!

 

6 kommentarer

Monica - håndarbeid og hobby -

17.okt.2011 kl.21:45

Elin Ulsaker: Det får vi gjøre, ja! :)

Monica - håndarbeid og hobby -

17.okt.2011 kl.21:45

Strikkeguri: Ja, jeg er fornøyd! Hadde sikkert funnet mer om jeg hadde vært der dagen før;p

Elin Ulsaker

17.okt.2011 kl.21:20

Ja får håpe det skjer noe utover! Jeg synes det er SÅÅÅ koselig :) Mye fint man kan finne.. Vi får holde hverandre oppdatert om vi kommer over noe :)

Strikkeguri

17.okt.2011 kl.18:29

Ser ut til at du har fått med deg mykje fint heim :)

Monica - håndarbeid og hobby -

17.okt.2011 kl.17:29

Elin Ulsaker: Morsomt ja:p Jeg så etter på loppemarked.info og der står det ikke oppført noen flere loppemarkeder i Lillehammer i år. Hammartun skolekorps arrangerer i Håkons hall to ganger i året.. så vi må nok vente til våren igjen. Men det kan jo dukke opp låvesalg, garasjesalg og bruktmarkeder i nærheten framover da! Håper det!

Elin Ulsaker

17.okt.2011 kl.16:02

Arig vi var på samme loppemarked og i tillegg så på de samme tingene... Men veit du om flere loppemarkeder i Lillehammer eller? Trodde det skulle være mye mer av det her egentlig...

Skriv en ny kommentar

hits