Effektivitet i praksis!

I dag har jeg fått gjort unna mye! 

- Har satt meg inn i avfellingsmetoden som heter kitcheners stitch, og dermed fikk jeg felt av både pc-veska (sterkt inspirert av Strikkeguri, der fargevalget er det samme, men jeg har min egen vri på mønsteret)og toalettmappa jeg har strikka!  Eget innlegg med bilder om disse kommer når jeg har fått sydd innerlomme og og glidelås:)

- Har også kjøpt disse to glidelåsene i dag, men fy SÅ DYRE! Jeg betalte 100 kr for en glidelås på 25 cm og en på 35 cm! Jeg minner meg selv derfor på at Kristina tipsa om denne siden for en stund siden, og derfra skal jeg garantert bestille fra neste gang jeg trenger slikt småtteri!!

- Jeg har fått lånt bok nr 3 i Twilight-serien, "Formørkelsen", på biblioteket! Har lest de to forrige på null komma niks, så tar vel ikke lange stunda før denne er lest ut også. Fint med permisjon og jeg faktisk har TID til å lese annet enn pensum:)

- Jeg har nettopp satt en bolledeig! Denne gangen skal det bli kanelboller, og jeg bruker samme oppskrift som jeg har lagt ut her. Jeg har satt på ovnen og deigen står til heving.

 

- Iste! Jeg har laga meg litt iste.. litt kjedelig iste faktisk, for jeg hadde veldig lite isbiter igjen i fryseren, og teen som ble brukt var Lipton Yellow Label Tea. Men det går det også:)

 

Beklager dårlige bilder, men jeg knipsa dem i full fart for at ikke dette innlegget skulle bli gørrkjedelig å lese;)

 

 

4 kommentarer

Strikkeguri

05.jun.2011 kl.10:59

Så greit da, er jo berre til å bestille ein del i slengen det så blir det nok ikkje så mykje porto per glidelås :P Heilt utruleg at dei kan selga dei så dyrt på andre butikkar når det tydligvis er mulig å selge dei til ein slikk og ingenting! Eg hamstrar inn kvar gång eg er på stoff og stil, den ligg litt kronglete til her i Bergen, så er ikkje så ofte eg er der :P

Monica - håndarbeid og hobby -

04.jun.2011 kl.15:22

Strikkeguri: Jeg skulle ønske det var stoff og stil her i nærheten, men den gang ei! På den sida jeg linka til koster det også 10 kr per glidelås uansett lengde.. Pluss porto såklart, men likevel billigere:)

Strikkeguri

04.jun.2011 kl.14:10

Gledar med til å sjå korleis pc-veska di har blitt :) Når det kjem til glidelås har dei også kjempebillige på stoff og stil om det skulle vera ein slik butikk i nærheita av deg. Der kostar dei 10 kr uansett lengde, genialt :)

- hilvi elisabeth

04.jun.2011 kl.14:08

Den boka er så bra! Kjempe fin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits